Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië

Zoek en Boek

Hier vindt je onze huidige beschikbaarheid, deze is altijd up-to-date en we werken niet met een wachtlijst. Wanneer er een prijs verschijnt in onderstaande tabel is de accomodatie beschikbaar voor de betreffende periode. Eventuele annuleringen zullen we plaatsen op onze socials, hou deze dus goed in de gaten!

BOEKINGEN SEIZOEN 2024

Tijdens de  meivakantie, 20 april t/m 11 mei, en in het hoogseizoen van 06 juli tot 24 augustus zijn onze wisseldagen voor de Appartmenten en de Tenda's op zaterdag. In de rest van het seizoen is aankomst en vertrek op elke dag mogelijk behalve de woensdag, deze dag reserveren we voor ons eigen gezin. 

We ontvangen in het hoogseizoen alleen families met kinderen, in de meivakantie ontvangen we alleen gezinnen met kinderen van 12jr en ouder.  (mocht het jongste kind iets jonger zijn neem dan even contact met ons op)

Voor kampeerders is aankomst/vertrek in het hoogseizoen mogelijk op maandag, vrijdag & zaterdag.  We verhuren in de maanden juli en augustus alleen aan 1 gesloten periodes en voor minimaal 1 week. In de rest van het seizoen is aankomst en vertrek op elke dag mogelijk behalve de woensdag, deze dag reserveren we voor ons eigen gezin. 

Heel veel plezier met het uitzoeken van jullie vakantie en wie weet tot snel!

Jeroen, Willianne & de kids