Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Over Casale il Sogno

 

Casale il Sogno is een oude stenen boeren landhuis uit de 12e eeuw. Dit eeuwenoude landhuis is gerestaureerd met natuurlijke materialen waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Het landhuis is een typisch huis in de streek door de stenen bouw met buitentrappen. 

Ontdek ons team!

 

Sfeervol Italiaans agriturismo

Dit geeft het landhuis enorm veel sfeer en karakter. Je voelt het oude Italië overal. Onze agriturismo is ruim 4 hectare en de ideale vakantiebestemming. Hier geniet je ultiem van een prachtig stukje Italië dankzij het mooie uitzicht en de rust.

De ruime tuin van onze agriturismo geeft je alle ruimte en privacy, maar brengt ook veel gezelligheid met het riante zwembad. In de tuin vind je verschillende schaduwplekken door het bos en de fruitbomen. 

 

Pietralunga

In Noord-Umbrië vind je het middeleeuwse dorpje Pietralunga. Op 5 kilometer van het dorp is Casale il Sogno gevestigd. Onze agriturismo ligt op 750 meter hoogte in Umbrië. Ook wel het groene hart van Italië door de overweldigende natuur. Je vindt hier veel bossen, wandelroutes, mountainbikepaden, kronkelende riviertjes, een meer en grotten. Ook ben je binnen 1 uur bij de Adriatische kust. Kortom, een prachtige ligging voor een vakantie in Italië!

Ontdek de omgeving!

 

 

Wij werken graag samen met:

- 30pluskids

- 40plusteens

- Bijzonderecamping

- CiaoTutti

- RustiekKamperen

 

 

We verwelkomen jullie graag bij ons!


Cari salut, Jeroen, Willianne
& de kinderen