Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Faciliteiten

Cas en Lea

Cas en Lea

 We zijn de eerste Agriturismo in Italie met onze eigen vakantievriendjes, kom je meespelen?

Speeltoestellen

Speeltoestellen

Voor speelplezier hoef je het landgoed niet af! Kinderen vermaken zich dagenlang in de grote tuin met trampoline, schommels en de uitkijktoren. Ook de tafeltennistafel is zeer geliefd.

Activiteiten voor kinderen

Activiteiten voor kinderen

Kinderen hebben alle ruimte om lekker te spelen. Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten, spelletjes en bijvoorbeeld een pannenkoekenfeest voor de kleine vakantiegangers!

Restaurant

Restaurant

Schuif twee keer per week aan bij het Italiaanse diner of geniet van de pizza-proeverij bij de houtgestookte buitenoven. Je vindt altijd wat lekkers bij ons in de keuken!

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Regelmatig organiseren wij een wijnproeverij in onze gezellige tuin. Proef dan de lekkerste wijnen uit onze regio!

Zwembad

Zwembad

Neem een lekkere duik in het zwembad (geheel omheind) met apart kinderbadje. Je zwemt in een lekker zwembad met panoramsich uitzicht. Overal om je heen geniet je van de bergen en de groene natuur.

Broodjes service

Broodjes service

De ochtend begint pas echt na een goed ontbijt en lekkere kop koffie. Met onze broodjes service kan je iedere dag verse broodjes bestellen!

Picoo

Picoo

De meeste kinderen beleven ontzettend veel plezier tijdens het gamen. Alleen is het natuurlijk zonde om binnen te zitten als het ook buiten kan! Bij ons kunnen kinderen buiten gamen met Picoo!

 

Kindermeubilair

Kindermeubilair

Tijdens een vakantie met een klein kindje moet je al ontzettend veel meenemen, van luiers tot kinderwagen en slabbertjes. Gelukkig staat bij ons de kindermeubilair voor je klaar!

Filmavond

Filmavond

Kom helemaal in de Italiaanse sferen met klassieke Italiaanse films (uiteraard met Nederlanse ondertiteling). De films draaien we gezellig in de buitenlucht!

Wasmachine

Wasmachine

Ook tijdens de vakantie heb je veel vieze was. Gelukkig is alles zo weer schoon! Je kan gebruik maken van onze wasmachine, droogrek en strijkplank.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

In en om ons landgoed in Italië kan je overal gebruik maken van gratis WiFi!