Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Tienerweken

Kom in de mei vakantie met je tiener naar Umbrië

Als in Umbrië de natuur op zijn mooist is, begint voor jouw tiener de mei vakantie. Dit is hét seizoen om op avontuur te gaan in Italië, want in Umbrië is het dan de ideale temperatuur om actief bezig te zijn. Je kunt hier raften, mooie wandeltochten maken en ’s avonds organiseren wij voor de tieners gezellige avondspelen hier op de Casale. En voor jullie staat er een goed glas Italiaanse wijn klaar op het terras.
 
Tiener programma

In het tiener programma houden we rekening met het hele gezin. Naast het zwembad, de chill-room en de tafeltennistafel hebben we ook aandacht voor de grote eetlust die de meeste tieners hebben. De mei vakantie begint wat dat betreft al gelijk bij aankomst, want voor elke gezin staat er een heerlijke pasta & lasagne met diverse salades op tafel. Houden jullie tieners van Italiaans eten? Dan kunnen ze zelf aan de slag tijdens de pizza-proeverij. Verder serveren we twee avonden per week een Italiaans diner hier op het terras en steken we voor de liefhebber nog een avond de BBQ aan. Kosten per persoon zijn vanaf € 10,00 en alles is vrijblijvend. 

 
Tiener activiteiten
In de tiener weken in de mei-vakantie is er extra aandacht voor tiener activiteiten. Overdag en ‘s avonds ontmoet de jeugd tussen de 10-18 jaar elkaar in de tuin. Onze eigen tieners nemen jullie kids dan graag op sleeptouw over het landgoed bij onze Agriturismo. We hebben een enorm groot terrein en er valt van alles te ontdekken. Hierdoor doen de telefoons of game computers er opeens een stuk minder toe. Gedurende week organiseren we een aantal excursies waar jullie bij aan kunnen sluiten, alles is natuurlijk gericht op tieners en geheel vrijblijvend. Eventuele (geringe) kosten voor de excursies maken we in maart bekend.
 
Ouder vakantie in Italië
Casale il Sogno in Italië is naast de ideale tiener vakantie locatie, ook een fijne omgeving voor een relaxte oudervakantie. Bij ons op de agriturismo vind je een unieke omgeving waarin je als ouder zorgeloos kunt genieten samen met je gezin. Je vind alles hier op het terrein voor je kinderen, je kunt een kopje koffie of wijntje halen bij ons in de keuken en de kinderen hebben al snel de diepvries met ijsjes ontdekt. Zo hebben we op de Casale alle ingrediënten voor een relaxte ouder vakantie in Italië.
 
Reizen naar Umbrië - Italië
Reizen naar Italië is goed mogelijk met de auto, ook vlieg je makkelijk aan op Perugia, Ancona of Florence. Huur op het vliegveld een auto en reis door het mooie gebergte van Umbrië richting de Casale il Sogno. 
 
Mei vakantie op Casale Il Sogno
In de Mei vakantie hebben we naast onze appartementen, ook ruimte voor jullie eigen kampeermiddel. Kom je met de vouwwagen, caravan of de tent. Wij bieden diverse mooie uitzicht locaties bij ons op het terrein met koelkast en electra. We staan altijd open voor vragen per mail en telefonisch. We hopen jullie te ontmoeten tijdens de tiener weken in de mei vakantie!
 

Boek hier jullie verblijf in de mei vakantie