Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Arrangementen

Kom in de mei vakantie met je tiener naar Umbrië

Als in Umbrië de natuur op zijn mooist is, begint voor jouw tiener de mei vakantie. Dit is hét seizoen om op avontuur te gaan in Italië, want in Umbrië is het dan de ideale temperatuur om actief bezig te zijn. Je kunt hier raften, mooie wandeltochten maken en ’s avonds organiseren wij voor de tieners gezellige avondspelen hier op de Casale. En voor jullie staat er een goed glas Italiaanse wijn klaar op het terras.
 
Tiener programma

In het tiener programma houden we rekening met het hele gezin. Naast het zwembad, de chill-room en de tafeltennistafel hebben we ook aandacht voor de grote eetlust die de meeste tieners hebben. De mei vakantie begint wat dat betreft al gelijk bij aankomst, want voor elke gezin staat er een heerlijke pasta & lasagne met diverse salades op tafel. Houden jullie tieners van Italiaans eten? Dan kunnen ze zelf aan de slag tijdens de pizza-proeverij. Verder serveren we twee avonden per week een Italiaans diner hier op het terras en steken we voor de liefhebber nog een avond de BBQ aan. Kosten per persoon zijn vanaf € 10,00 en alles is vrijblijvend. 

 
Tiener activiteiten
In de tiener weken in de mei-vakantie is er extra aandacht voor tiener activiteiten. Overdag en ‘s avonds ontmoet de jeugd tussen de 10-18 jaar elkaar in de tuin. Onze eigen tieners nemen jullie kids dan graag op sleeptouw over het landgoed bij onze Agriturismo. We hebben een enorm groot terrein en er valt van alles te ontdekken. Hierdoor doen de telefoons of game computers er opeens een stuk minder toe. Gedurende week organiseren we een aantal excursies waar jullie bij aan kunnen sluiten, alles is natuurlijk gericht op tieners en geheel vrijblijvend. We vragen een bedrag van € 10,- per kind voor de aanschaf van materialen, eventuele versnaperingen bij de georganiseerde momenten etc. Eventuele (geringe) kosten voor de excursies maken we in maart van het jaar bekend.
 
Ouder vakantie in Italië
Casale il Sogno in Italië is naast de ideale tiener vakantie locatie, ook een fijne omgeving voor een relaxte oudervakantie. Bij ons op de agriturismo vind je een unieke omgeving waarin je als ouder zorgeloos kunt genieten samen met je gezin. Je vind alles hier op het terrein voor je kinderen, je kunt een kopje koffie , smoothie of wijntje halen bij ons in de keuken en de kinderen hebben al snel de diepvries met ijsjes ontdekt. Zo hebben we op de Casale alle ingrediënten voor een relaxte ouder vakantie in Italië.
 
Reizen naar Umbrië - Italië
Reizen naar Italië is goed mogelijk met de auto, ook vlieg je makkelijk aan op Perugia, Ancona of Florence. Huur op het vliegveld een auto en reis door het mooie gebergte van Umbrië richting  Casale il Sogno. 
 
Mei vakantie op Casale Il Sogno
In de Mei vakantie hebben we naast onze appartementen en de ingerichte tenten ook ruimte voor jullie eigen kampeermiddel. Kom je met de vouwwagen, caravan of de tent. Wij bieden diverse mooie uitzicht locaties bij ons op het terrein met (huur)koelkast en electra. We staan altijd open voor vragen per mail en telefonisch. We hopen jullie te ontmoeten tijdens de tiener weken in de mei vakantie!
 

Boek hier jullie verblijf in de mei vakantie

 

 

De relaxte baby- en peuterweken in juni en september!

Kom in juni en september genieten van onze baby- en peuter vakantie-weken in Umbrië. 

Tijdens baby- en peuter vakantie-weken bij ons op de Casale in Umbrië - Italie, kun je heerlijk ontspannen samen met je baby- en/of peuter. In juni en september staan we speciaal voor jullie een half uurtje eerder op. Wij kunnen ons voorstellen dat je als jonge ouders om 08:00 uur al toe bent aan een heerlijke Italiaanse koffie ;-) Samen met verse broodjes van de bakker natuurlijk, want die nemen wij mee voor het ontbijt.

Willen jullie samen erop uit? 
Wij bieden ook kinderoppas aan tijdens de vakantie-weken. Onze dochter Lieke [16] staat, met ons op de achtergrond, klaar om op jullie baby en/of peuters te passen. Dit kan zowel ’s avonds als overdag. Lieke vindt het heerlijk om te knutselen, leuke toneelstukjes te spelen en samen de speeltuin te ontdekken! Ook is ze supergoed in het bakken van pannenkoeken, dus maak hier gebruik van! 

Kindvriendelijke vakantie in Umbrië
Bij Casale il Sogno hebben we alle ingrediënten voor kindvriendelijke vakantie in Umbrië. Je kunt bijvoorbeeld altijd gebruik maken van een kinderbedje, badje, kinderstoel en we hebben leuk speelgoed klaarstaan voor de liefhebber. Ook kun je de kleertjes van jullie kinderen, na een heerlijk dag spelen, wassen in onze wasruimte.

Zoals je ziet is in juni en september alles gericht op een ontspannen baby- en peuter vakantie. Zo kunnen jullie als ouders, samen met jullie jonge kinderen genieten van een relaxte vakantie. Ontdek alle mogelijkheden in het menu onder faciliteiten en omgeving. We zitten tenslotte middenin de mooie natuur van Umbrië.

Aanschuiven bij de Italiaanse diner op Casale il Sogno
Natuurlijk willen jullie ook genieten van de Italiaanse keuken tijdens je vakantie in Umbrië. Na een hele dag spelen en ontdekken kunnen jullie kinderen om 18:00 uur al aanschuiven en daarna lekker naar bed. Jullie als ouders kunnen om 19.30 uur heerlijk Italiaanse dineren met de andere ouders hier op Casale Il Sogno. Wij serveren dan heerlijke Italiaanse gerechten en wijnen, terwijl de lichtjes op het terras een mooie gloed over het landgoed werpen, hoe fijn is dat!

Ook maken we een aankomstmaaltijd en organiseren we een gezellige pizza-avond op de vrijdagen zodat jullie bijna niet na hoeven te denken over het eten of de boodschappen tijdens je vakantie!

Reserveer je plekje op de Baby- en peuter vakantie-weken
We hebben nog een aantal appartementen, ingerichte tenten en kampeerplekken beschikbaar in de maand juni en september. Stuur ons een berichtje als je een plekje wilt reserveren tijdens de baby- en peuter vakantie weken op Casale Il Sogno!

Boek hier je verblijf tijdens de baby- en peuterweken 

 

 

Truffelweekend 2024

Ben jij ook gek op truffels?

Van 4 t/m 7 oktober 2024 organiseren wij wederom het inmiddels befaamde truffel weekend hier in de truffelstreek van Pietralunga - Umbrië. In dit  weekend van oktober staat alles in het teken van de truffel bij ons op Casale Il Sogno. We ontvangen jullie met een heerlijk drankje en passend hapje waarna we samen een heel weekend op ontdekkingstocht gaan. We gaan alle zintuigen strelen door te kijken, proeven, voelen, ruiken en luisteren naar de bevlogen Italiaanse meesters op het gebied van truffel. Onze favoriet is, naast alle heerlijke gerechten, toch wel de zoektocht naar truffels in de bossen van Umbrië. 

We nemen jullie graag mee in de wereld van de truffel, die uit dit wereldberoemde gebied - Pietralunga - komt. Tijdens het truffelweekend gaan we de volgende activiteiten doen;

 • Ontdek de truffel en zijn geschiedenis
 • De omgeving van Pietralunga - de truffelstreek in Umbrië
 • Truffels zoeken in het bos met truffelhonden
 • Diverse wijnen proeven bij een echte Italiaanse Cantina
 • Proef en ruik de meest fantastische truffel gerechten
 • Omring je met gezelligheid van mede genieters

 Kosten voor dit heerlijke truffelweekend zijn  € 425,- euro p.p.*: 

 • Ontvangst met drankjes en hapjes
 • 3x overnachting
 • 3x ontbijt incl. drankjes
 • 2x lunch incl. dranken
 • 3x diner waarvan 1x met wijnarrangement
 • Vervoer ter plaatsen met een minibus

*prijs is exclusief het vervoer van en naar Casale il Sogno en de drankjes ter plaatse die niet omschreven staan.

Reserveer het arrangement!