Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Relaxte baby- en peuterweken

De relaxte baby- en peuterweken in juni en september!
 
In de maanden juni en september staan we speciaal voor jullie een half uurtje eerder op. We kunnen ons namelijk helemaal voorstellen dat je om 08:00 uur al wel een heerlijke koffie kunt gebruiken en de kids al willen genieten van een heerlijk ontbijt met de verse broodjes van de bakker! De kindjes kunnen bij ons al om 18:00 uur eten en daarna heerlijk naar bed, zodat jullie kunnen aanschuiven bij het italiaans diner, hoe fijn is dat!
 
Willen jullie samen een avondje uit? Dan nemen we graag de zorg voor de kleintjes over.
Ook onze dochter Lieke staat vanaf 10 juni in de startblokken om gezellig op de kids te passen, zowel overdag als in de avond. Ze vindt het heerlijk om te knutselen, leuke toneelstukjes te spelen of samen de speeltuin te ontdekken! Ook is ze supergoed in het bakken van pannenkoeken dus daar gaan we zeker gebruik van maken.
 
Bij Casale il Sogno gaan we voor echte relaxte vakanties voor jonge gezinnen, middenin de mooie natuur van Umbrië. Wij zetten net dat stapje extra om jullie heerlijk te ontzorgen, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.
Bij ons kun je altijd gebruik maken van kinderbedje, kinderstoel en hebben we leuk speelgoed klaarstaan voor de liefhebber.
 
We hebben nog een aantal appartementen en kampeerplekken beschikbaar in de maand juni en september.