Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Over ons

 

Wij verwelkomen jullie graag op Casale il Sogno!

 

Wat leuk dat je op onze pagina terecht gekomen bent! Sinds 2022 zijn wij, familie van Dongen, de eigenaren van Casale il Sogno. Samen met ons team hebben we er erg veel zin in om jullie als onze toekomstige gast te mogen ontvangen bij ons op de berg.  

Hierbij stellen we dan ook graag onszelf, de kinderen en ons team voor!

  

Tot snel op Casale il Sogno

 

 
 

Jeroen & Willianne

Jeroen heeft jarenlang achter de bar gestaan in Nederland en is weer terug gegaan naar zijn roots ;-) Hij vindt het erg fijn om fysiek bezig te zijn met sport, tuinieren of achter de bar. Willianne is werkzaam geweest in de horeca en evenementenbranche. "Als mensen aan mij vragen wat ik doe dan is het eigenlijk heel simpel; Ik organiseer. Van een vakantie tot een huwelijk of een groot evenement, ik draai mijn hand er niet voor om. Heerlijk om hetgeen mensen in hun hoofd hebben werkelijkheid te laten worden."  Het is voor ons dan ook echt een droom om nu in Italië te zijn en daar ons eigen gastenverblijf te runnen. 

 

 

 

Yuri & Noor

Yuri is onze oudste zoon en studeert en woont in Nederland. Hij is fanatiek keeper voor het 2de elftal van zijn club. Hij en zijn vriendin Noor zijn regelmatig ook te vinden op de Casale in de vakantie's. Noor gaat volgend jaar aan de Pabo beginnen en samen runnen ze in Nederland ons vakantiehuisje aldaar. Je kunt dus niet alleen in Italie maar ook in Nederland genieten van onze gastvrijheid!

 

 

 

 

Lieke

Lieke is onze dochter en heeft na 2 jaar haar draai steeds meer gevonden. Ze studeert in Gubbio gedragswetenschappen ( vooropleiding psychologie) en gaat in Juni 3 weken lang werken bij onze vrienden van Camping Sempreverde om ook andere ervaring op te doen, Sinds kort werkt ze bij het allerleukste en lekkerste restaurantje hier in het dorp Locanda dei Fiorucci en is ze het uitgaansleven aan het ontdekken. Lieke is gek op kinderen en op mooie dingen creëren. Ze zal op Casale il Sogno dan ook graag op de kinderen passen en zorgen voor wat entertainment ;-)

 

 

 

Thijn

 Thijn is de 1 na jongste en vermaakt zich goed op een trampoline als hij op de Casale is. In Pietralunga zit hij op de "middelbare" school en gaat naar Basketball in Gubbio. Volgend jaar wilt hij zijn zus achterna gaan qua studie ook in Gubbio. Thijn is niet echt gemaakt om te helpen, vindt hij vooral zelf, maar het is een topper met kleine kids! 

 

 

 

Sill

Sill is onze jongste,  fanatiek voetballer en staat net als zijn grote broer graag in het goal. Volgend schooljaar gaat hij alweer naar de "middelbare" hier in Pietralunga. Sill is echt overal te vinden. Heb je een vraag dan kan hij die zeker beantwoorden. Sill vindt niets leuker dan koken, kletsen en leidt je dan ook graag rond op de Casale, komt je gezellig een drankje brengen of speelt met de kinderen in de speeltuin.  Voor Sill is alles goed!

 

 

  

 

Cas & Lea

Dit zijn de vakantievriendjes van Casale il Sogno.  Speciaal voor kinderen tot 8 jaar komen ze graag her en der om de hoek kijken.  Ze hebben verhaaltjes, speurtochten, kleurplaten en zelfs een eigen liedje. Houden van dansen, spelen, gekdoen en bedenken elke keer weer nieuwe knutsels en avonturen. Cas & Lea zijn vooral aanwezig in de maanden Juni & September tijden de baby- en peuterweken.  De rest van het seizoen houden ze zichzelf wat meer gedeisd. Wil je weten hoe ze op de Casale terecht zijn gekomen, dat lees je hier in "het verhaal van Cas & Lea"

 

 

 

Renske

Van de winter gaf ze ski-les in Dachtstein-West / Salzburg en deze zomer komt ze ons ondersteunen met het runnen van Casale il Sogno. Renske is 19 jaar en haar zus heeft haar eigen vakantieverblijf in Oostenrijk, Haus Tanne in Salzburgerland.  Je vindt Renske eigenlijk overal maar vooral bij het knutselen met Cas & Lea op de zon- & dinsdagen om 16:00 uur.  Ze is al goed aan het oefenen met haar Italiaans en kent de leukste tips over de omgeving. Wil je graag een avondje er samen op uit? Renske neemt graag de zorg van jullie kleintjes over. Wat zijn wij blij met Renske als aanwinst voor dit seizoen!

 

 

 

 

Rosan

Vorig jaar kwam ze als gast en dit jaar draait ze mee als crew! Rosan onderbreekt haar europatour om in de maand juni ons te komen helpen tijdens de Baby- & Peuterweken. Pannenkoekenbakken kan ze als de beste en dat doet ze dan ook graag tijdens deze weken. We hopen maar dat ze ons ook de kneepjes van het vak kan leren zodat we in de maand september ook los kunnen ;-) Heel leuk dat je ons komt helpen  Rosan!

  

 

 

 

Jillz

Jillz is onze allerliefste bruine labrador.  Waar wij zijn, op de Casale of thuis, is Jillz ook. Ze is gek met en op kinderen en een echte allermansvriend. Ze luistert ook naar iedereen en vindt alles prima. Vind je honden niet zo fijn laat het ons zeker weten dan houden we er rekening mee!

 

 

 

 

Roma & Firenze,

Roma & Firenze zijn de bewakers van de Casale houden de muizen op afstand en vermaken de gasten.  Ze hebben hun eigen huisje en mogen niet naar binnen toe. We willen jullie nadrukkelijk vragen om de dieren geen eten te geven of aandacht als je aan het eten bent. Zo houden we het met elkaar gezellig en de diertjes gezond!