Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Over ons

 

Jeroen

Jeroen heeft jarenlang achter de bar gestaan en gaat weer terug naar zijn roots ;-) " De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als projectintercedent voor de grotere opdrachtgevers van Timing in Brabant. Het is een droom om nu in Italië te zijn en daar ons eigen gastenverblijf te runnen. 

Willianne

Willianne is werkzaam geweest in de horeca en evenementenbranche. "Als mensen aan mij vragen wat ik doe dan is het eigenlijk heel simpel; Ik organiseer. Van een vakantie tot een huwelijk of een groot evenement, ik draai mijn hand er niet voor om. Heerlijk om hetgeen mensen in hun hoofd hebben werkelijkheid te laten worden. We vinden het dan ook heerlijk om jullie een ontspannen vakantie te bezorgen".

Yuri

Yuri is onze oudste zoon en vindt vertrekken naar Italië best een dingetje. We kunnen ons dit helemaal voorstellen en daarom gaat hij eerst met ons het bedrijf mee opstarten en dan in augustus terug naar nederland om zijn studie te gaan beginnen in Breda.

 

 

Vanaf seizoen 2022 verwelkomen we jullie graag op Casale il Sogno!

Wat leuk dat je op onze pagina terecht gekomen bent! Vanaf seizoen 2022 zijn wij, familie van Dongen, de nieuwe eigenaren van Casale il Sogno. Samen met onze 4 kinderen hebben we er erg veel zin in om jullie als onze toekomstige gast te mogen ontmoeten. We stellen onszelf  graag aan jullie voor: 

Tot snel op Casale il Sogno

 

 

 

Lieke

Lieke is onze dochter en vindt het erg spannend, maar heeft ook wel onwijs veel zin in dit avontuur. "Als we in Italië zijn, voel ik mij zo vrij" was haar uitspraak in mei 2021. De kleine klassen ziet ze als een voordeel straks op school. Minder nieuwe mensen om kennis mee te maken, want dat is toch wel erg spannend. Lieke is gek op kinderen en op mooie dingen creëren. Ze zal op Casale il Sogno dan ook graag op de kinderen passen en zorgen voor het entertainment ;-)

Thijn

 Thijn is zoon nummer 2 en vermaakt zich goed op een trampoline en ziet ook die kleine klassen als een groot voordeel. Hier in Nederland heeft hij nogal eens last van de drukte in de klas en hij hoopt dat dit in Italië verleden tijd is. Thijn zal ons gaan helpen in de keuken en achter de bar, maar drukt het liefst zijn snor om op de trampoline te gaan springen.

Sill

Sill sluit de rij als zoon nummer 3. Hij is straks overal te vinden. Heb je een vraag dan kan hij die zeker beantwoorden. Sill vindt niets leuker dan kletsen en leidt je dan ook graag rond op de Casa, komt je gezellig een drankje brengen of speelt met de kinderen in de speeltuin. Voor Sill is alles goed!

Jillz & Ginn

Wie we zeker niet moeten vergeten zijn onze honden Ginn & Jillz, een gevlekte enthousiaste teckel en een super lieve bruine labrador. Jillz is erg braaf en is gek van kinderen, die alles bij haar kunnen maken. Ginn is nog een pup en veel dingen aan het leren maar we zien dat dit helemaal goed gaat komen. De hondjes hebben een eigen verblijf op de Casale en gaan altijd weer met ons mee naar huis.