Landhuis in Umbrië, het groene hart van Italië
Bloem

Wie zijn wij

Wij zijn een Nederlands gezin; Henry & Wendy en onze dochters Sanne, Lotte en Lara (19, 17 en 10 jaar).
 
Na ruim 10 jaar werkervaring in Nederland hebben we gekozen voor een ander leven in Italië. Henry had al eerder in Italië gewoond en sprak de taal vloeiend.  Wendy heeft zich inmiddels het Italiaans ook eigen gemaakt en onze dochters zijn volledig tweetalig.

Na jarenlang dromen, een oriëntatie van 2,5 jaar en een gerichte zoektocht van een jaar hebben we onze casale gevonden. We waren direct verliefd op dit heerlijke landhuis in het ongerepte noordelijke gedeelte van Umbrië. In 2006 zijn we verhuisd.

 

We zijn erg trots op wat we hier als vakantieaccommodatie hebben neergezet en we ontvangen jullie dan ook graag in 2021 hier, in ons 15e seizoen!

 

Maar na 15 jaar is het voor ons, aan het einde van 2021, tijd voor een nieuwe start, een nieuwe uitdaging. Vanaf 2022 heeft Casale il Sogno een nieuwe eigenaar aan wie we het stokje gaan overdragen.

 

Maak hier alvast kennis met Jeroen, Willianne en de kinderen. Vanaf 1 juni 2021 staan ze voor jullie klaar per mail wanneer er vragen zijn of boekingen voor het seizoen 2022. Wij zijn het hele seizoen 2021 nog op Casale il Sogno aanwezig om jullie als onze gast te ontvangen.

 

NIEUWSGIERIG NAAR HET VERHAAL VAN HENRY EN WENDY?

Hoe werd hun droom werkelijkheid? Hoe ging het bij de aankoop van het pand. Hoe verging het de kinderen? Was het een dramatisch 'ik-vertrek'-verhaal of liep het allemaal gesmeerd? 

 

Je leest het in een uitgebreid artikel wat eerder werd gepubliceerd in het toonaangevende magazine 'de Smaak van Italië'.

 

 

 

 

Casale il Sogno nieuwsbrief ontvangen?
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
"