Landhuis in Umbrië, het groene hart van Italië
Bloem

 

 

Vanaf seizoen 2022 verwelkomen we jullie graag op Casale il Sogno!

 

Wat leuk dat je op onze pagina terecht gekomen bent! Vanaf seizoen 2022 zijn wij, famillie van Dongen, de nieuwe eigenaren van Casale il Sogno. Dit betekent dat we vanaf 1 juni 2021 jullie al graag te woord staan voor vragen & boekingen voor het seizoen 2022

We wonen nu nog in het mooie Breda, maar zullen eind dit jaar gaan verhuizen naar Pietralunga. Samen met onze 4 kinderen hebben we er erg veel zin in om jullie als onze toekomstige gast te mogen ontmoeten. We stellen onszelf alvast graag aan jullie voor:

 

Jeroen heeft jarenlang achter de bar gestaan en gaat weer terug naar zijn roots ;-) " De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als projectintercedent voor de grotere opdrachtgevers van Timing in Brabant. Het is een droom om nu naar Italië te gaan en daar ons eigen gastenverblijf te gaan runnen. Uiteraard ook een hele onderneming met onze kinderen maar we geloven dat we echt een super toekomst tegemoet gaan".

 

Willianne is werkzaam geweest in de horeca en evenementenbranche.                            " Als mensen aan mij vragen wat ik doe dan is het eigenlijk heel simpel; Ik organiseer. Van een vakantie tot een huwelijk of een groot evenement, ik draai mijn hand er niet voor om. Heerlijk om hetgeen mensen in hun hoofd hebben werkelijkheid te laten worden. Ik kan dan ook niet wachten om met mijn gezin jullie een heerlijke ontspannen vakantie te gaan bezorgen".

 

 

 Yuri is onze oudste zoon en vindt vertrekken naar Italië best een dingetje. We kunnen ons dit helemaal   voorstellen en daarom gaat hij eerst met ons het bedrijf mee opstarten en dan in september 2022 aan zijn   studie beginnen in Gubbio. Hopelijk is hij daarna net zo verliefd geworden op de Casa en blijft hij bij ons   wonen. Inmiddels is hij dan 18 jaar dus studeren in Nederland behoort dan zeker ook tot de opties. 

 

 

 

 

Lieke is onze dochter en vindt het erg spannend, maar heeft ook wel onwijs veel zin in dit avontuur.                 "Als we in Italië zijn, voel ik mij zo vrij" was haar uitspraak afgelopen mei. De kleine klassen ziet ze als een voordeel straks op school. Minder nieuwe mensen om kennis mee te maken, want dat is toch wel erg spannend. Lieke is gek op kinderen en op mooie dingen creëren. Ze zal op Casale il Sogno dan ook graag op de kinderen passen en zorgen voor het entertainment ;-)

 

 


Thijn is zoon nummer 2 en vermaakt zich goed op een trampoline en ziet ook die kleine klassen als een groot voordeel.                     Hier in Nederland heeft hij nogal eens last van de drukte in de klas en hij hoopt dat dit in Italië verleden tijd   is. Thijn zal ons gaan helpen in de keuken en achter de bar, maar drukt het liefst zijn snor om op de   trampoline te gaan springen.

 

 

 

 

 


Sill sluit de rij als zoon nummer 3. Hij is straks overal te vinden. Heb je een vraag dan kan hij die zeker beantwoorden. Sill vindt niets leuker dan kletsen en leidt je dan ook graag rond op de Casa, komt je gezellig een drankje brengen of speelt met de kinderen in de speeltuin. Voor Sill is alles goed!

 

 

 

 

Wie we zeker niet moeten vergeten is onze hond Jillz, een super lieve en schattige bruine labrador. Ze is erg braaf en is gek van kinderen, die alles bij haar kunnen maken. Jillz heeft haar eigen hok op de Casale en gaat altijd weer mee naar huis met ons. 

 

 

 

 

We vinden het leuk om onze avonturen nu al met jullie te delen in de voorbereidingen van onze verhuizing.                              Wanneer je het leuk vindt dit te volgen, zijn wij te vinden op FB en Instagram.

 

Tot snel op Casale il Sogno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casale il Sogno nieuwsbrief ontvangen?
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
"