Zoek & boek
Agriturismo in het groene hart van Italië
Check prijzen en beschikbaarheid
Check prijzen en beschikbaarheid

Omgeving

Steden

In Umbrië kan je veel verschillende culturele steden bezoeken. Neerstrijken op leuke terrasjes, heerlijke restaurants of struinen door de typisch Italiaanse straatjes.

San Marino

Op de helling van de Monte Titano, ligt San Marino. Dit is de hoofdstad van de kleine staat San Marino. Waan je terug in de tijd wanneer je door deze historische straten loopt.

Voor kinderen

Op onze agriturismo in Italië zullen kinderen zich niet snel vervelen. Niet alleen op het landgoed is van alles te beleven, maar ook in de omgeving is veel te doen!

Naar zee

Zin om te zwemmen in de zee of op het strand te liggen? Op 1 uur rijafstand van Casale il Sogno ben je bij de Adriatische Zee voor een heerlijke stranddag.

Pietralunga

In het groene hart van Italië vind je Pietralunga, waar Casale il Sogno gelegen is. In het middeleeuwse dorpje geniet je van de Italiaanse keuken en de typische gastvrijheid.

Lago di Trasimeno

Lago di Trasimeno is het op drie na grootste meer van Italië. Vanaf de strandjes rondom het meer kan je lekker het water in. In het meer liggen drie eilandjes: Isola Maggiore, Isola Minore en Isola Polvese.

Wandelen in Umbrië

Overal waar je kijkt zie je de prachtige natuur van Umbrië. Dit groene hart van Italië leent zich dan ook erg goed om prachtige wandelingen te maken en de omgeving te ontdekken.

Truffeltocht

Ga op jacht naar truffels tijdens een truffeltocht waarbij een gids en zijn trouwe viervoeter je meenemen de bossen van Umbrië in!

Spa in Gubbio

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk helemaal tot rust komen en ontspannen. Boek een heerlijk dagje weg bij de spa in Gubbio. Bij The Park Hotel is een spa beschikbaar voor iedereen.