Landhuis in Umbrië, het groene hart van Italië
Bloem

Wat bieden wij

Wij bieden een door een familie gerunde vakantieaccommodatie met een panoramisch uitzicht, gelegen in de ongerepte heuvels van Noord-Umbrië. Onze agriturismo bevat naast het landhuis een terrein van ruim 4 hectare met bos en fruitbomen. Het is een ideale plek voor een vakantie in het groene hart van Italië met haar overweldigende natuur en uitzichten waarin je volledig tot rust kunt komen. 

 

Accommodatie

Casale il Sogno is een eeuwenoud stenen boeren landhuis daterend uit de 12e eeuw, gerestaureerd met natuurlijke materialen met behoud van authentieke elementen. Het huis heeft de voor deze streek typische stenen bouw met enkele buitentrappen. Onze riante tuin biedt volop schaduw door de verschillende soorten bomen. Ons zwembad zorgt voor de gewenste verkoeling.

 

appartementen

Casale il Sogno beschikt over zeven appartementen, elk met een eigen terras. De appartementen verschillen van grootte. Casale il Sogno is ook te gebruiken als groepsaccommodatie voor een familie- of bedrijfsuitje. Bijzonder geschikt als trouwlocatie, voor schilder- en kookcursussen of bijvoorbeeld persoonlijksheidstrainingen. Mail ons voor de mogelijkheden. Wij bieden gratis WiFi in en om het huis.

 

Kamperen

Voor kampeergasten beschikt Casale il Sogno over zeven ruime, schaduwrijke kampeerplaatsen. Drie plaatsen zijn voor kamperen met een eigen kampeermiddel. Twee plaatsen zijn ingericht met een Lodgetent Deluxe met prive sanitair . Twee plaatsen met een Safaritent Luxury, ook met prive sanitair. Daarnaast is er een aparte was- en doucheruimte. Door onze steile toegangsweg is ons terrein niet geschikt voor campers en caravans.

 

Restaurant

Dagelijks kun je gebruik maken van onze broodjesservice. Twee avonden in de week verzorgen we, bij voldoende belangstelling, een diner vanuit onze grote keuken of de houtgestookte buitenoven. De diners worden verzorgd door een Italiaanse kokkin, die typische streekgerechten kookt.

 

Activiteiten

We geven je graag uitgebreide informatie over de diverse wandel-, fiets en autoroutes en leuke tips voor stedenbezoek. Bij voldoende belangstelling organiseren we elke week een wijnproeverij in de tuin van Casale il Sogno. Bij mooi weer draaien we een Italiaanse film met Nederlandse ondertiteling in de buitenlucht. 

 

Kinderen

Voor de kinderen zijn verschillende speeltoestellen (trampoline, schommels, uitkijktoren) aanwezig zodat ook zij zich goed vermaken. De tafeltennistafel is een aanwinst voor de iets grotere kinderen.


Het landhuis beschikt verder over de volgende faciliteiten:
  • panoramisch gelegen zwembad (4x9 meter) met een apart kinderbad (3x3 meter, 20 cm diep)
  • ruime tuin achter het huis en diverse terrassen rondom het huis met zitgelegenheid
  • gratis WiFi in en om het huis.
  • wasmachine, droogrek, strijkplank
  • voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
  • huurmogelijkheid van kinderstoel, kinderbedje en kinderspeelgoed.
 

 

Bekijk plattegrond

Casale il Sogno nieuwsbrief ontvangen?
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
"